A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Griepepidemie

Griepepidemie

De griepepidemie van deze winter is de langste in zeven jaar. Dat meldt gezondheidsinstituut Nivel. De epidemie begon relatief vroeg en houdt al twaalf weken aan. Meestal is de epidemie na een week of acht wel uitgewoed. Momenteel waren drie griepvarianten rond. De langste griepepidemie uit de laatste twintig jaar was die van 1998/1999, die vijftien weken duurde. De griepepidemie van 2006 duurde dertien weken.

  Print artikel Naar boven