A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vergoeding vanuit basisverzekering

Vergoeding vanuit basisverzekering

Behandelingen door de Kinderfysiotherapeut zitten in de basisverzekering. U hoeft hier niet aanvullend voor verzekerd te zijn. Dit is dus anders dan bij gewone fysiotherapie voor volwassenen. Kijk voor meer informatie op deze site en op de site van uw zorgverzekeraar.

  Print artikel Naar boven