A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Psychologenpraktijk

Psychologenpraktijk SANE biedt kortdurende psychologische behandelingen, onderzoek en trainingen aan kinderen, volwassenen en ouderen in regio Rijnmond.

Wie zijn wij?

Psychologenpraktijk SANE is een samenwerking tussen deskundige en vooral gepassioneerde psychologen met een hart voor het welzijn van mensen.

Drs. Eneida Delgado Silva-Fransman
Eneida is praktijkhouder en is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Klinische Neuropsychologie. Daarna heeft zij de postdoctorale opleidingen tot GZ psycholoog en Eerstelijnspsycholoog respectievelijk in 2008 en 2013 afgerond. k ben een BIG geregistreerde GZ-psycholoog en sinds 2013 aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Daarnaast ben ik lid van Aleanza en Psyzorg Hoflanden.

Onze werkwijze

Bij Psychologenpraktijk SANE geloven wij dat elke persoon recht heeft op een goede kennismaking. Uiteindelijk gaat het ons erom u te kunnen begeleiden naar de oplossingen en positieve resultaten waar u naar op zoek bent. U op weg helpen, daar ligt onze focus

Onze diensten

Psychologenpraktijk SANE biedt psychologische behandeling en diagnostiek binnen de Basis GGZ / Eerstelijnszorg aan kinderen / jeugdigen, volwassenen en ouderen. Over het algemeen wordt er cognitieve gedragstherapie gegeven
Er wordt aan een verscheidenheid aan problematiek. Enkel wanneer er sprake is van ernstige psychose / schizofrenie of persoonlijkheidsproblematiek of dementie worden cliënten doorverwezen naar de 2e lijn.

Naast individuele behandelingen worden er tevens groepsbehandelingen / trainingen gegeven zowel aan kinderen / jeugdigen (vaak op locatie / op scholen) als aan volwassenen en ouderen.

De zorg die u bij ons kunt verwachten is deskundig, betrouwbaar, laagdrempelig en wij staan voor een goede en snelle bereikbaarheid.

Voor meer informatie over ons aanbod kunt u terecht op www.sanepsychologen.nl