A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Logopedie

LogoPlus Logopedisch Centrum Rotterdam

LogoPlus - Logo (print) DEF

Wanneer logopedie?

Logopedie is het onderzoeken en verbeteren van de communicatie, hierbij hoort: goed kunnen spreken, luisteren, begrijpen en gebruiken van de taal, goed gebruik van de stem en de ademhaling, maar ook de mondgewoonten en verbeteren van de beheersing en coördinatie van de spieren van het mondgebied bij het slikken. Verder ondersteunt de logopedist ook bij het ontwikkelen van gehoor-, luister-, schrijf- en leesvaardigheden bij zowel kinderen als volwassenen. Naast onderzoek en behandeling geven de logopedisten van LogoPlus ook advies en informatie over de communicatie en het eten en drinken.
LogoPlus is een all-round logopediepraktijk, de logopedisten hebben diverse specialisaties.

Behandelwijze en vergoeding

Na aanmelding bij LogoPlus volgen een gesprek en een onderzoek. Daarna worden de behandeldoelen vastgesteld, waarna een behandelovereenkomst wordt afgestemd. De behandeling vindt wekelijks plaats en duurt een half uur. Bij het plannen van afspraken houden wij rekening met school- en werktijden. Bij de behandeling van kinderen is het belangrijk dat één van de ouders (regelmatig) aanwezig is. Indien er een verwijzing van de arts is, worden de behandelingen volledig vergoed via de basisverzekering. Volwassenen dienen rekening te houden met het geldende eigen risico bij zorgkosten

Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht op onze website: www.logoplus-rotterdam.nl of bellen naar: 010-8200172.

LogoPlus - Logo (print) DEF

logoplus-foto