A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie

Fysiotherapie PLUS

Is een praktijk voor fysiotherapie met verschillende specialisaties.
Fysiotherapie PLUS heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op meerdere locaties in Rotterdam. En nu dan ook in Gezondheidscentrum Rotterdam Noord.

Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van bewegen

Jaarlijks gaan veel mensen naar een fysiotherapeut. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Bij de eerste afspraak vormen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Dat is maatwerk, ieder mens is anders.

De behandelingen van een fysiotherapeut worden meestal vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Bel even, loop even langs of kijk even op onze website voor meer informatie.
Wij helpen u graag.

Fysiotherapie GC Rotterdam Noord