A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Diëtiste

Diëtistenpraktijk HRC

Erasmusstraat 164, 3035 LJ Rotterdam.

Wanneer woensdagmiddag
Hoe met verwijzing huisarts en op afspraak
Telefoon HCR (010) 202 51 65

Informatie Diëtistenpraktijk HRC

Op woensdagmiddag is Nanda Onverwagt aanwezig. Zij werkt als diëtiste voor de diëtistenpraktijk HRC (Health Risk Control) en werkt op meerdere locaties in Rotterdam.

Wanneer u een afspraak met haar wilt maken, kunt u de arts of assistent vragen om een verwijzing. Voor al uw vragen over voeding kunt u terecht bij de diëtiste.
Dieetadvisering wordt vergoedt door uw zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering. Nanda gaat graag met u in gesprek om samen met u uw doelen te bereiken.