A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Herhaalrecepten

Een herhaalrecept is een recept voor medicijnen die u langere tijd in een vaste dosering gebruikt. Bijvoorbeeld middelen tegen verhoogde bloeddruk, bij astma, anticonceptie of bij een verhoogd cholesterolgehalte. Uw huisarts beoordeelt uw aanvraag en stuurt het recept vervolgens naar uw vaste apotheek. Daar kunt u uw medicijnen dan later ophalen.

Hoe vraag ik een herhaalrecept aan

Om het voorschrift te herhalen hebben we een aantal gegevens nodig.
* Uw naam en geboortedatum
* Naam van de apotheek waar u de medicijnen wilt afhalen
* Naam van het geneesmiddel, sterkte en het gebruik (zoals het aantal pillen). Kijk daarvoor ook op het etiket van uw medicijndoosje. Zorg dat u deze bij de hand heeft als u gaat bellen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om een herhaalrecept aan te vragen.

Via uw huisarts
U belt naar het algemene nummer van de praktijk telefoon (010) 466 04 86 en kiest in het keuzemenu nummer 2. Dit kan 24 uur per dag.

U kunt ook langskomen op de praktijk om herhaalrecepten op te halen. Het is gemakkelijk als u de namen van de medicijnen opschrijft of een oude verpakking meeneemt.

Online Herhaalrecepten bestellen
.


*Verplicht veld