A A

Online afspraken maken

INDIEN U GEEN PATIENT BENT VAN HET GEZONDHEIDSCENTRUM KUNT U GEEN AFSPRAAK ONLINE MAKEN. DOET U DIT WEL, DAN WORDT DE AFSPRAAK AUTOMATISCH GEANNULEERD.

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie

In ons Gezondheidscentrum Oosterflank werken wij nauw samen met de fysiotherapiepraktijk MedischTrainingsCentrum Oosterflank nabij gelegen aan Varnasingel 600.

MedischTrainingsCentrum Oosterflank

Varnasingel 600, 3067 EZ Rotterdam

Telefoon (010) 209 81 07 of (010) 455 34 95
Email [email protected]
Informatie www.mtc-oosterflank.nl

MedischTrainingsCentrum Oosterflank is een samenwerkingsverband van twee fysiotherapiepraktijken. U kunt bij ons terecht voor de beste fysiotherapeutische zorg in Rotterdam-Oosterflank.

Onze patiƫntengroep is heel breed. We zien patiƫnten van jong tot oud, niet sporters, breedtesporters en topsporters. De combinatie van individuele fysiotherapie behandeling in de praktijk en aan huis en de uitgebreide mogelijkheid om te trainen in het trainingscentrum is ideaal om een professionele begeleiding voor veel voorkomende klachten te kunnen bieden.

Naast algemene fysiotherapie kunt bij ons centrum terecht voor de volgende specialisaties:
– Craniomandibulaire fysiotherapie (kaakfysiotherapie)
– Bekkenbodemklachten
– Lymfdrainage
– Manuele Therapie
– Sportfysiotherapie