A A

Online afspraken maken

INDIEN U GEEN PATIENT BENT VAN HET GEZONDHEIDSCENTRUM KUNT U GEEN AFSPRAAK ONLINE MAKEN. DOET U DIT WEL, DAN WORDT DE AFSPRAAK AUTOMATISCH GEANNULEERD.

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Zorgpartners

In Gezondheidscentrum Oosterflank bevindt zich naast de huisartsenpraktijk en de praktijkondersteuner ook een diëtiste van Diëtistenpraktijk HRC. Door het samenbrengen van verschillende zorgaanbieders op één locatie willen we samenhang, kwaliteit en continuïteit in de gezondheidszorg bevorderen.

Diëtistenpraktijk HRC

Varnasingel 612, 3067 EZ, Rotterdam

Wanneer maandag in de even week en donderdag in de oneven week en op woensdag middag vanaf 12 uur
Hoe met verwijzing huisarts en op afspraak
Telefoon HCR (010) 202 51 65

Informatie Diëtistenpraktijk HRC

. Zij werkt als diëtiste voor de diëtistenpraktijk HRC (Health Risk Control) en werkt op meerdere locaties in Rotterdam.

Wanneer u een afspraak met haar wilt maken, kunt u de arts of assistent vragen om een verwijzing. Voor al uw vragen over voeding kunt u terecht bij de diëtiste.
Dieetadvisering wordt vergoedt door uw zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering. Barbara gaat graag met u in gesprek om samen met u uw doelen te bereiken.

Aandachtsgebieden zijn:
– overgewicht, zowel bij volwassenen als kinderen
– ondergewicht
– gezonde voeding
– dyslipidemie
– hypertensie
– diabetes Mellitus, type 1 en 2

Gestaltpraktijk voor Therapie & Coaching

Varnasingel 610, 3067 EZ, Rotterdam

Alma Koric

Telefoon 06 39 40 42 04
website www.almakoric.nl
e-mail [email protected]