A A

Online afspraken maken

INDIEN U GEEN PATIENT BENT VAN HET GEZONDHEIDSCENTRUM KUNT U GEEN AFSPRAAK ONLINE MAKEN. DOET U DIT WEL, DAN WORDT DE AFSPRAAK AUTOMATISCH GEANNULEERD.

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisartsen

De huisartsen M. Braal, Basheer Mohammad, W. van Santen en E. Asmerom zijn met hun huisartsenpraktijk verbonden aan gezondheidscentrum Oosterflank in Rotterdam.

Snel en efficiënt
De doktersassistentes, de praktijkondersteuners en de huisartsen vinden optimale bereikbaarheid van het grootste belang. Uw hulpvraag moet snel en efficiënt worden afgehandeld. Daarnaast werkt de praktijk nauw samen met andere eerste- en tweedelijnsinstellingen binnen het centrum en in de regio.

Huisartsenpraktijk GC Oosterflank

Varnasingel 612, 3067 EZ, Rotterdam

Open ma t/m vrij 8 – 17 uur
Gesloten in het weekend en op nationale feestdagen

Telefoon (010) 890 61 00
Huisartsenpost 010 279 92 62 (voor avond-, nacht- en weekenddienst)

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!