A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verloskundige

Verloskundigen praktijk Rotterdam Oost

Op onze website kunt u naast informatie over de praktijk, ook informatie vinden omtrent kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed. Onze praktijk is werkzaam in verschillende wijken van Rotterdam: Centrum stadsdriehoek, Crooswijk, Kralingen, de Esch, Alexanderpolder, Prinsenland, Ommoord,  Fascinatio en het Noordereiland.
Dit omvat de volgende postcode gebieden: 2909, 3011, 3031, 3034, 3037, 3061 t/m 3069 en 3071. We doen daarom ook op verschillende locaties spreekuur.

De verloskundige is iedere woensdagmorgen van 8.00-13.00 uur aanwezig. Zij houdt spreekuur op de begane grond.

Spreekuur:  volgens afspraak, (010) 4141351 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur