A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Livit Orthopedie

Livit Orthopedie

Ieder woensdag is op de begane grond een medewerkster van Livit Orthopedie aanwezig.

Livit Orthopedie Spreekuur Elastische kousen

Vrijheid van bewegen, dat is waar Livit voor staat. Pijnloze voeten, benen en/of armen spelen daar een belangrijke rol in. Als u problemen heeft met de doorbloeding in uw benen of armen kunnen steunkousen of Therapeutisch elastische kousen (TEK) verlichting geven. De doorstroming van het bloed en de afvoer van afvalstoffen verbeteren, waardoor uw klachten, zoals pijn, tintelingen en vermoeidheid in armen of benen afnemen. Onze TEK consulente is iedere woensdag aanwezig om advies te geven over de verschillende mogelijkheden. We zijn u graag van dienst en plannen graag voldoende tijd voor u in. Maak daarom vooraf een afspraak via onze klantenservice op 088 – 245 2000 of via www.livit.nl. Vergeet u niet uw verwijzing van de huisarts mee te nemen, deze is noodzakelijk. Wij helpen u graag!