A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Pedicure

Medisch Pedicure

Behandelt mensen met verschillende voetproblemen.

Mag ik mij even voorstellen:

Tekla Enser, Medisch Pedicure, op de maandag werkzaam op de begane grond. Heeft u behoefte aan een professionele pedicure-behandeling, dan bent u bij mij op de juiste plaats.

Het verschil tussen een Medische en een Basispedicure is dat een MP, behalve iets meer scholing, ook gespecialiseerd is in voeten met een verhoogd risico op complicaties en daardoor met huisartsen/zorgverzekering werkt. Dit laatste kan betekenen dat u, indien u ervoor in aanmerking komt de nota vergoed krijgt. In de praktijk onderscheidt de MP zich tevens door het maken van orthese, nagelreparatie, plaatsen van nagelbeugels etc.

Bereikbaar op: 010-466 03 08/ 06-4042 9788

[email protected]