A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuning

Praktijkondersteuning POH-Somatiek: Patricia en Glenda
Voor controle en begeleiding van chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, astma en preventie van hart- en vaatziekten kunt u een afspraak maken met de praktijkondersteuner.
E-mail adres praktijkondersteuners: poh-s.gcommoord@zonboog.nl
Praktijkondersteuning POH-GGZ: Bregina en Tanja
Dit zijn praktijkondersteuners voor geestelijke zorg. De huisarts kan u naar hen verwijzen als u psychische of psychosociale klachten heeft.U vindt de praktijkondersteuning op de 2e etage.

 

Verpleegkundige Ouderenzorg: Eline
Om de kwetsbare ouderen van Gezondheidscentrum Ommoord te ondersteunen om zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen, werken de huisartsen samen met een verpleegkundige ouderenzorg. Zij bezoekt de kwetsbare ouderen aan huis en organiseert zo nodig extra hulp, in overleg met de mantelzorg.

 

Verpleegkundig Specialist: Mw. V. Boon
De verpleegkundig Specilist is er om de huisarts te ondersteunen. Bij haar kunt u terecht voor allerlei klachten zoals bijvoorbeeld luchtweginfecties, problemen met het bewegingsapparaat, huidaandoeningen, dieren-/insectenbeten.