A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Online vraag stellen aan de huisarts

Online vraag stellen aan de huisarts

Heeft u een vraag over uw medicijnen, uitslagen van onderzoek of klachten waar u eerder voor op het spreekuur bent geweest? U kunt uw vraag eenvoudig online stellen. Het online stellen van een vraag noemen we een eConsult.

Het patiëntenportaal MijnGezondheid.net is een beveiligde website waar u uw medische gegevens kunt bekijken en online een vraag kan stellen aan de huisarts. U kunt aan de vraag ook een bijlage toevoegen. Bijvoorbeeld een foto van huiduitslag of een overzicht van eigen bloeddrukmetingen.

Uw huisarts leest uw vraag en geeft via het patiëntenportaal antwoord. Het online contact met de huisarts gaat via een beveiligde verbinding. Alleen u, uw huisarts en medewerkers van de huisartsenpraktijk zien de berichten.

Online vraag stellen met uw mobiel of tablet

MijnGezondheid.net heeft ook een app. Dit betekent dat u eenvoudig met uw mobiel of tablet een vraag kunt stellen aan uw huisarts. U volgt hiervoor de volgende stappen.

  • Download de app MedGemak in de App store of Google Play store .
  • Koppel uw app aan uw account op MijnGezondheid.net. Lees hier hoe u dat doet.
  • Log in op de app met uw 5-cijferige code.
  • Stel in de app uw vraag.

 

 

 

 

 

 

Nog geen account?

Heeft u nog geen account op MijnGezondheid.net? Op deze pagina leest u hoe u een account kunt aanvragen.