A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Even voorstellen…. Huisarts mevrouw A. Spek

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben in 1986 geboren in Schiedam. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Capelle aan den IJssel. In 2012 ben ik aan de Universiteit Leiden afgestudeerd als arts. Ik heb hierna onder andere ervaring opgedaan op de Spoedeisende Hulp, de Cardiologie en de Kinderchirurgie. De opleiding tot huisarts heb ik in Rotterdam voltooid.

Het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts heb ik in het Gezondheidscentrum in Ommoord gewerkt. Dit beviel mij zo goed dat ik er graag vaste huisarts wilde worden. Laagdrempelig en gelijkwaardig contact met mijn patiënten vind ik erg belangrijk. Als u bij mij komt met een klacht zal ik ook op zoek zijn naar uw ideeën en zorgen hierover en uw verwachting van mij hierin. Ik vind het belangrijk om samen met u het behandeldoel en –plan op te stellen en na te streven.

Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag, in de even weken op woensdag en de oneven weken op vrijdag.

Huisarts Mw. A. Spek