A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws

Onze praktijk is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk!

In juli 2018 hebben wij weer onze opvolgingsaudit gehad en behaald. Hierdoor blijven wij officieel een Pluspraktijk. Daarmee zijn wij door Zilveren Kruis Achmea beloond voor de hoge kwaliteitseisen waaraan onze praktijk voldoet. Slechts 5% van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland voldoen op dit moment aan deze eisen.

Aanmelden via de website

Aanmelden voor nieuwe patiënten is mogelijk via onze website. Onder het kopje aanmelden vind u het aanmeldformulier waarop u uw gegevens kunt invullen en versturen. Wij bellen u dan binnen 24 uur om een eerste afspraak te maken.
Het maken van vervolgafspraken kan alleen telefonisch bij uw fysiotherapeut of de assistente.

Stagiair

In augustus zal er weer een nieuwe stagiair van de Hogeschool Rotterdam bij ons starten voor de periode van een half jaar.  Indien u bezwaar heeft met zijn/haar aanwezigheid tijdens uw behandeling kunt u dit aangeven bij uw behandelend therapeut.

Cursussen

Met regelmaat volgen alle fysiotherapeuten cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Nieuw:

YVLO-ZwangerFit®

Vanaf woensdag 3 oktober starten wij het heft geven van ZwangerFitcursussen. Een trainings- en coachingprogramma voor
Voor meer informatie hierover zie: specialisaties.

STEVIG OP DE BEEN!

met het OTAGO oefenprogramma

Voelt u zich onzeker met het lopen of bewegen? Bent u het afgelopen jaar meer dan 1x gevallen?
Zou u graag weer actiever worden en daardoor beter voor uzelf kunnen zorgen?

Dan is het OTAGO-oefenprogramma iets voor u!

Het OTAGO-oefenprogramma is een effectief programma, waarbij beenspierkracht, evenwicht en lenigheid worden geoefend. Oefeningen die belangrijk zijn om zelfstandig te kunnen blijven wonen, op visite te kunnen gaan en hobby’s uit te kunnen voeren.

U leert door eenvoudige oefeningen uw evenwicht, kracht en soepelheid te verbeteren en te onderhouden. Daarnaast gaat u een wandelprogramma volgen, op eigen tempo, om de conditie te verbeteren en te onderhouden.

Met het OTAGO oefenprogramma:
• vermindert uw kans op vallen met 30-50%;
• bent u minder bezorgd om te vallen;
• verbetert uw kracht en de balans;
• wordt u gestimuleerd om meer te gaan bewegen.

Het OTAGO-oefenprogramma is bewezen effectief.

Het programma wordt begeleid door onze geriatriefysiotherapeuten
Arthur Merkestijn & Paula Stam.