A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie Ommoord

Welkom bij Fysiotherapie Ommoord.

Fysiotherapie Ommoord is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Ommoord.

In onze praktijk bieden wij onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en verschillende aanvullende behandelingen.  Dit brede aanbod heeft als grote voordeel dat wij u zo nodig binnenshuis doorverwijzen!

Daarnaast werken wij veel samen met de andere (para)medische disciplines van het gezondheidscentrum, zoals huisartsen, ergotherapie, podotherapie en verloskundigen. Omdat wij in hetzelfde gebouw zitten is snel overleg mogelijk.

We streven naar kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen en in nauwe samenwerking met alle betrokken disciplines. De patiƫnten ervaren onze warme betrokkenheid. De persoonlijke benadering van de patiƫnt staat hoog in ons vaandel!

Onze praktijk is direct toegankelijk. U kunt telefonisch of via onze site contact met ons opnemen, of een afspraak maken. Bezoek onze website: