A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum Ommoord
Gezondheidscentrum Ommoord is begin jaren ’70 opgericht en is sindsdien gevestigd aan de Briandplaats 15 te Rotterdam. In het centrum werken huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners voor de huisartsen, verpleegkundige ouderenzorg en fysiotherapeuten. Daarnaast is er een verpleegkundig specialist die samenwerkt met de huisartsen.

Ook is er in het centrum een apotheek, een diëtiste, verloskundige, podotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, huidtherapeute en een vestiging van Laurens aan huis. En de STAR heeft hier 5 dagen in de week in de ochtend een priklocatie voor bloedonderzoeken.

Door samen te werken en krachten te bundelen, helpen wij u op de wijze die het beste bij u past.