A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl Sinds kort is de website thuisarts.nl bereikbaar. Mensen krijgen op Thuisarts.nl adviezen over wat ze zelf kunnen doen om gezond te blijven en hun klachten aan te pakken.  Ook staat duidelijk aangegeven wanneer het nodig is om naar de huisarts te gaan. Alle teksten zijn in begrijpelijke taal geschreven en vaak aangevuld met korte films, afbeeldingen en instructies. Neemt u gerust eens een kijkje op de site.

  Print artikel Naar boven