A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Podotherapie

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen werkt nauw samen met Gáán! Podotherapie.

Gáán! Podotherapie

Schieweg 233-C, 3038 AW,  Rotterdam
Telefoon 010-4657763 of 010-4163961
Open maandag t/m vrijdag 9 uur tot 17.30 uur

E-mail [email protected]
Informatie Gáán! Podotherapie

Gáán! Podotherapie, voorheen bekend onder de namen “Podotherapie Noord” in Rotterdam Noord en “Cornelissen & Verduijn Podotherapeuten” in Hoogvliet, is al sinds 1996 actief in het Rijnmondgebied. Ruime kennis en ervaring op het gebied onder andere diabetes mellitus, de kindervoet en sport is aanwezig. Maar ook met de alledaagse- en werkgerelateerde klachten kunt u uiteraard bij ons terecht. Met behulp van ons uitgebreide onderzoek en door de keuze uit verschillende therapieën, kan voor iedereen een behandelplan op maat worden opgesteld.

Wij zijn als erkende podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast zijn wij als praktijk aangesloten bij het landelijke netwerk Toppodotherapie.

Podo_Gaan