A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie Heemraadsingel

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen op Tidemanstraat 91 werkt samen met Fysiotherapie Heemraadssingel. U kunt via de fysiotherapie een afspraak maken voor fysiotherapie op de maandagmiddag of de donderdagochtend, het gezondheidscentrum maakt geen afspraken.

Tidemanstraat 91, 3022 SG, Rotterdam
Telefoon (010) 477 40 14
Wanneer maandagmiddag en donderdagochtend

Informatie Fysiotherapie Heemraadssingel

Vermeldt u bij het maken van een afspraak dat u patiënt bent van Gezondheidscentrum Nieuwe Westen en of u op maandagmiddag of donderdagochtend in het gezondheidscentrum behandeld wilt worden.
Mochten deze tijden u niet uitkomen dan kunt u altijd een afspraak maken op de praktijk op de Heemraadssingel 174. Er zijn ook avondspreekuren.

In praktijk Fysiotherapie Heemraadssingel werken vrouwelijke en mannelijke fysiotherapeuten, allemaal al langere tijd werkzaam in de fysiotherapie. Behalve individuele behandelingen worden ook groepstrainingen en speciale cursussen verzorgd.
De meeste trainingen worden op dinsdag- en vrijdagmiddag gegeven in Recreatiecentrum Oostervant (Oostervantstraat 25 – Rotterdam)

Tarieven & Vergoeding
Voor de meeste behandelingen fysiotherapie is vergoeding mogelijk door
uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.