A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Diëtiste HRC

Een keer per maand op woensdag is er in Gezondheidscentrum Nieuwe Westen een diëtiste van HRC aanwezig. Indien u een verwijzing heeft gekregen van de huisarts of POH-S, wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.

Diëtistenpraktijk HRC

Tidemanstraat 91, 3022 SG, Rotterdam
Telefoon (010) 202 51 65
Wanneer woensdagochtend

Informatie www.dietistenpraktijkhrc.nl

Alle medewerkers van Diëtistenpraktijk Healt Risk Control hebben de vaste overtuiging dat juist met voeding iedereen gezondheidswinst kan behalen of het nu gaat om afvallen, hart- en vaatziekte, diabetes, voedselallergie of een eetgedragstoornis. Wij zijn er voor al uw voedingsvragen.

Aandachtsgebieden zijn
* overgewicht, zowel bij volwassenen als kinderen
* ondergewicht
* gezonde voeding
* dyslipidemie
* hypertensie
* diabetes Mellitus, type 1 en 2

Tarieven & Vergoeding klik hier

Diëtistenpraktijk Healt Risk Control is KIWA ISO 9001 gecertificeerd!