A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Oefentherapie Cure+

Op woensdag en vrijdag verzorgt Cure+ Oefentherapie de oefentherapie in Gezondheidscentrum Nieuwe Westen.
Tidemanstraat 91, 3022 SG, Rotterdam
Telefoon (010) 456 88 32
Wanneer woensdag en vrijdag
E-mail [email protected]
Informatie Lage Land Zorg Oefentherapie

Bewegen is belangrijk
Oefentherapie is gericht op het veranderen van houdings- en bewegingsgewoonten om zo klachten kwijt te raken of te verminderen. Samen werken wij met u aan de voorwaarden voor een goed bewegingspatroon en een goede spierkracht, conditie, mobiliteit en stabiliteit. Onze praktijk is naast de algemene Oefentherapie gespecialiseerd in Kinderoefentherapie. Wij behandelen kinderen met moeite met, of een achterstand in, de motorische ontwikkeling. Want gezond bewegen = goed bewegen = lekker bewegen.

Kwaliteit
Cure+ Oefentherapie hoort bij de beste Oefentherapie praktijken van Nederland. In 2011 hebben wij onze eerste audit voor Plus behaald en ook wij zijn nog steeds een Pluspraktijk. Hiermee zijn wij preferred provider van Achmea, CZ en Menzis.
Ook nemen wij deel in stichting TopOefentherapie en zijn wij verbonden aan Kinderoefentherapie Nederland.Uiteraard zijn alle therapeuten geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici.