A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisartsen

In huisartsenpraktijk Nieuwe Westen is 5 dagen in de week minimaal 1 huisarts aanwezig. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Nieuwe Westen aan de Tidemanstraat 91 in Rotterdam.

Snel en efficiënt

De doktersassistentes, de praktijkondersteuners en de huisartsen vinden optimale bereikbaarheid van het grootste belang. Uw hulpvraag moet snel en efficiënt worden afgehandeld. Daarnaast werkt de praktijk nauw samen met andere eerste- en tweedelijnsinstellingen binnen het centrum en in de regio.

De praktijk hanteert de standaarden van het NHG-Praktijkaccreditering® en is al jaren succesvol geaccrediteerd. Meer informatie klik hier.

Huisartsenpraktijk Nieuwe Westen

Tidemanstraat 91, 3022 SG, Rotterdam

Open maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 17 uur
Gesloten in het weekend en op nationale feestdagen

Telefoon (010) 221 40 00
Wij werken met een keuzemenu.
Keuze 1: Uitsluitend indien u zich in een levensbedreigende situatie bevindt.

Keuze 2: Voor het aanvragen van herhaalrecepten.

Keuze 3 : Voor het maken van afspraken of verzoek tot visite. Bij voorkeur bellen tussen 8 en 10 uur.

Keuze 4: Voor het opvragen van uitslagen en overige vragen. Indien u belt voor een uitslag graag bellen tussen 14.00-16.00 uur.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

LET OP: U dient een afspraak minimaal 24 uur voor de afspraak af te zeggen indien u verhinderd bent. Bij het niet nakomen van een afspraak wordt €10,- in rekening gebracht welke niet door de zorgverzekeraar vergoedt wordt. 

Om u sneller van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u voor afspraken en uitslagen op de aangegeven voorkeurstijden te bellen.