A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Griepprikken 2016

Griepprikken 2016

De griepprikken worden dit jaar gegeven op:

Maandag 24 oktober van 13.00 – 16.00 uur
en
Dinsdag 25 oktober van 8.00 – 12.00 uur.
Indien u in aanmerking komt voor een griepprik, krijgt u een uitnodiging thuisgestuurd.

 

  Print artikel Naar boven