A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Hulp voor thuis

Hulp voor thuis is een stichting opgericht door bewoners en voor bewoners en is te vinden in gebouw De Kristal aan de Cypruslaan in Nesselande. Winst maken is niet het doel. Hulp voor thuis wil goede ondersteuners bieden voor een lage prijs. Onmiskenbaar Rotterdams:de mouwen opstropen en handelen naar de typische Rotterdamse uitspraak: geen woorden maar daden.

Onze hulpen zijn zeer ervaren en professioneel in het huishouden velen werken bijvoorbeeld al jaren in de thuiszorg. Maar op ons kantoor werken we met betrokken vrijwilligers bewoners uit de wijk zo kunnen we u voor een lage prijs de beste hulp bieden. Als u vragen en taken heeft naast de wens van een schoon en opgeruimd huis helpen wij u daar ook graag bij met betrokken vrijwilligers. Dat maakt ons uniek. Voor klanten die te maken krijgen met veranderingen in de zorg en graag lang zelfstandig thuis willen blijven wonen is het belangrijk dat ze ook bij andere vragen worden geholpen. Wij werken dus met name vanuit betrokkenheid met onze klanten.

Hulp voor thuis

Cypruslaan 400, 3059 XA Rotterdam
begane grond van het gebouw de Kristal in Nesselande

Telefoon (010) 223 11 46
Wanneer weekdagen 10 – 16 uur

Informatie Hulp voor Thuis

banner4