A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Rijbewijskeuring

U kunt bij ons in de praktijk  terecht voor een rijbewijskeuring klein rijbewijs of rijbewijskeuring 75+. ( Wij doen geen keuringen voor groot rijbewijs).
U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistentes. U moet het formulier dat u heeft gehad van het CBR meenemen zodat de arts dit in kan vullen en een potje  urine meenemen  voor het onderzoek.
De kosten van de rijbewijskeuring zijn €43,95  graag contant afrekenen. Indien dit niet lukt kunt u pinnen bij de apotheek naast ons. Er loopt dan een van onze assistentes met u mee.
De keuring mag niet door uw eigen huisarts gedaan worden, maar wel door een collega huisarts binnen de praktijk.