A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Nesselande
Cypruslaan 402-412, 3059 XA  Rotterdam

Dagelijks geopend van 8 uur tot 17 uur. Maandag, dinsdag en woensdag  is de praktijk vanaf 7.30 uur geopend. Op dinsdag is er een avondspreekuur tot 20.00 uur.

Telefoon          010-2229750
Spoedlijn         010-2229755
Faxnummer   010-2229752

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Spreekuur

Tussen 8.00 – 11.30 uur en 14.00 – 16.30 uur
Alleen volgens afspraak

Een consult duurt 15 minuten en is bedoeld voor 1 patiënt en 1 klacht.
Meer tijd nodig? Laat het ons weten, dan maken we een dubbele afspraak dit duurt 30minuten. 

Kan de afspraak niet doorgaan? Zeg de afspraak dan tijdig af. Als u de afspraak niet nakomt wordt er €10,- in rekening gebracht.

Visites en telefonisch spreekuur aanvragen voor 10.00 uur
Telefonisch spreekuur alleen volgens afspraak

Avond-, nacht- en weekenddienst

Centrale Huisartsenpost IJsselland ziekenhuis
Telefoon (010) 279 92 62

Informatie Centrale Huisartsenpost IJsselland ziekenhuis

Doorverwijzing

Bij doorverwijzing wordt de verwijsbrief zo mogelijk digitaal verzonden. Als dat niet kan wordt de brief aan u meegegeven of kosteloos per post toegezonden.

Wegblijven bij consult afspraken

Als u niet verschijnt zonder bericht vooraf dan wordt er 10 euro in rekening gebracht bij u zelf (dus niet bij de zorgverzekeraar).

Uw eerste bezoek

Wordt dit de eerste keer dat u ons bezoekt, belt u dan met de praktijk(telefoon (010) 222 97 50 of klik hier om u via de website in te schrijven. Pas als u bent ingeschreven en wij de gegevens van uw oude huisarts hebben ontvangen kunt u een afspraak maken.

Wijzigingen doorgeven

Voor onder andere huisbezoeken en onze administratie is het van groot belang dat wij altijd beschikken over uw juiste gegevens. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk wijzigingen van adres, gezinssituatie of verzekeringsgegevens tijdig aan ons door te geven.