A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Afspraak maken met de huisarts

Afspraak maken met de huisarts

Bent u ziek of heeft u last van lichamelijke of psychische klachten? Of bent u ongerust, bijvoorbeeld omdat een klacht of ziekte niet overgaat? Dan kunt u met de huisarts een afspraak maken. U maakt deze afspraak eenvoudig online via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Dit is een beveiligde website waarin u uw medische gegevens kunt bekijken.

In MijnGezondheid.net ziet u alle tijdstippen waarop u een afspraak kunt maken. U kunt dus zelf een geschikt tijdstip kiezen. U kunt altijd inloggen op MijnGezondheid.net, dus ook als de praktijk dicht is, zoals ‘s avonds of in het weekend.

Afspraak maken met uw mobiel of tablet

MijnGezondheid.net heeft ook een app. Dit betekent dat u eenvoudig met uw mobiel of tablet een afspraak kunt maken met uw huisarts. U volgt hiervoor de volgende stappen.

  • Download de app MedGemak.
  • Download de app MedGemak in de App store of Google Play store .
  • Koppel uw app aan uw account op MijnGezondheid.net. Lees hier hoe u dat doet.
  • Log in op de app met uw 5-cijferige code.

 

 

 

 

 

 

Nog geen account?

Heeft u nog geen account op MijnGezondheid.net? Op deze pagina leest u hoe u een account kunt aanvragen.