A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Inschrijven

Inschrijven

Wij kunnen u helaas niet inschrijven. Wij hebben momenteel een patiëntenstop, omdat de huisartsenpraktijk het maximale aantal patiënten heeft bereikt.

Ik geef toestemming

https://www.volgjezorg.nl/inloggen-persoonlijke-omgeving-toestemming

Op deze website kunt u toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens. U kunt de toestemming regelen bij uw huisarts en apotheek.

Belangrijk om te weten!

  • Wilt u dat zowel uw huisarts als apotheek uw medische gegevens kan uitwisselen?
    Dan moet u hen allebei toestemming geven. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven.
  • Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u nagaan of uw zorgverlener uw bericht heeft verwerkt. Kijk daarvoor bij Mijn statusoverzicht.

Inschrijven on-line

U kunt zich ook on-line inschrijven bij onze huisartsenpraktijk. Hiervoor kunt u dit formulier invullen:
Overige gegevens, graag invullen van toepassing is:

Vul de code in* captcha

*Verplichte velden