A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Cliënttevredenheidsonderzoek 2013

Cliënttevredenheidsonderzoek 2013

Gezondheidscentrum Nesselande vindt uw mening over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening belangrijk. Daarom voeren wij met regelmaat een onderzoek uit naar de ervaringen over onze zorg en dienstverlening.
Dit onderzoek bevat vragen over:

– Het gezondheidscentrum als geheel
– De huisarts
– De praktijkondersteuner
– De apotheek

Om de zorg aan u in de (nabije) toekomst blijvend te kunnen verbeteren, verzoeken wij u om mee te werken aan dit onderzoek.
Het onderzoek voor Gezondheidscentrum Nesselande wordt uitgevoerd door Infoscope Amicura, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de zorg.
Uw antwoorden zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden en anoniem behandeld en verwerkt worden. De resultaten van het onderzoek zullen dan ook niet te herleiden zijn tot individuele deelnemers aan het onderzoek.

Hoe werkt het?

U kunt een e-mail ontvangen met daarin de uitnodiging om in te loggen op de website van zorg voor kwaliteit of u ontvangt een uitnodiging als u de huisartsenpraktijk bezoekt.
Het invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 20 minuten van uw tijd. Dit is afhankelijk van het aantal zorgverleners dat u heeft bezocht. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds te stoppen, uw antwoorden worden dan opgeslagen.

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld.

Ada van der Kaaden
Centrummanager

  Print artikel Naar boven