A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Welkom bij gezondheidscentrum Nesselande


Griepprikken

Dit jaar wordt de griepprik later dan normaal geleverd, namelijk in november. Eind oktober/begin november zult u een uitnodiging ontvangen als u voor de griepprik in aanmerking komt, in de brief zal een datum staan wanneer u uitgenodigd wordt.
  • huisartsbezoek uitsluitend na telefonische afspraak
  • maximaal 5 min voor de afspraak aanwezig anders buiten wachten
  • desinfecteer uw handen en raak uw mobiel niet meer aan
  • kom alleen naar het spreekuur of maximaal 1 begeleider
  • ga direct naar buiten na uw afspraak
  • liever geen toiletbezoek

Voor meer corona informatie klik hier
In Gezondheidscentrum Nesselande, gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Kristal, staat een team van enthousiaste huisartsen en doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ  voor u klaar.

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts, dan kunt u dagelijks terecht voor informatie bij de balie van de huisartsenpraktijk. Direct naast de huisartsenpraktijk is Apotheek Nesselande gevestigd. Dit biedt u veel gemak  en de lijnen tussen de huisarts en de apotheker zijn kort.

In het gezondheidscentrum zijn vele andere eerstelijnszorgverleners werkzaam, bijvoorbeeld (kinder)fysiotherapeuten, logopedist, verloskundige, diëtiste en een podotherapeut.

nessehome

 


Medische verklaringen

Regelmatig komt het voor dat een patiënt bij onze huisartsen om een medische verklaring vraagt over o.a. arbeids(on)geschiktheid, ten behoeve van een reisverzekering, schoolverzuim of huisvesting. Onze huisartsen zijn echter geen controlerende artsen en daartoe ook niet opgeleid. Onze artsen zijn gebonden aan de regels van de beroepsgroep het KNMG. Binnen de KNMG is afgesproken dat behandelend huisartsen geen verklaringen afgeven rondom arbeids(ong)geschiktheid, reisverzekeringen, schoolverzuim of huisvesting.
Voor uitgebreide schriftelijke informatie kunt u op de site van de KNMG lezen over de gedragsregels ten aanzien van medische verklaringen van de KNMG: www.knmg.nl/publicatie/weigeringsbriefje