A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Laatste nieuws Coranavirus

Meer informatie en advies over Coronavirus?

klik hier

Thuisblijven of bellen naar de huisarts?

Heb je verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius?

Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts niet te bellen. Je klachten zijn mild.

Worden je klachten erger?

  • Je hebt koorts (meer dan 38 graden Celsius) en je hoest of ademt moeilijk?

Dan moet je wel bellen met de huisarts of huisartsenpost. Neem bij ernstige klachten direct contact op.

Voor meer informatie: 

www.thuisarts.nl/coronavirus

www.rivm.nl/coronavirus

Het algemene advies is: blijf zo veel mogelijk thuis en beperk uw sociale contacten. Dit lijkt de beste manier om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

U zult begrijpen dat de situatie door het Coronavirus ertoe leidt dat we de zorg die u van ons gewend bent zullen moeten aanpassen. Zo zullen we voorrang geven aan spoed, u vragen zo min mogelijk naar het spreekuur of naar het centrum te komen en zullen we proberen u zoveel mogelijk telefonisch te helpen. De ziekenhuizen hebben aangegeven dat bloedprikken, r√∂ntgenonderzoek en doorverwijzingen zoveel mogelijk beperkt zullen worden. 

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Wij vragen uw begrip en geduld in deze bijzondere situatie.    

 

Welkom bij gezondheidscentrum Nesselande

In Gezondheidscentrum Nesselande, gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Kristal, staat een team van enthousiaste huisartsen en doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ  voor u klaar.

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts, dan kunt u dagelijks terecht voor informatie bij de balie van de huisartsenpraktijk. Direct naast de huisartsenpraktijk is Apotheek Nesselande gevestigd. Dit biedt u veel gemak  en de lijnen tussen de huisarts en de apotheker zijn kort.

In het gezondheidscentrum zijn vele andere eerstelijnszorgverleners werkzaam, bijvoorbeeld (kinder)fysiotherapeuten, logopedist, verloskundige, di√ętiste en een podotherapeut.

nessehome

Gezondheidscentrum Nesselande is onderdeel van ZONBOOG.