A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verloskundigen

Verloskundigen

Voor zwangerschapsbegeleiding bent u van harte welkom bij een van de onderstaande praktijken, die ook in ons gezondheidscentrum spreekuur houden.

 

Verloskundige Praktijk Hendrik Ido Ambacht

Wat een wonder is het eigenlijk….
Zwangerschap en geboorte een prachtige gebeurtenis in je leven, iets wat mij van jongs af aan al fascineert.
Mijn naam is Hendrika Taekema en ik werk al verschillende jaren als verloskundige. Ik ben enige tijd naar Afrika geweest om daar in een ziekenhuis te werken. Het is voor mij een enorme verrijking om in Afrika aan het werk geweest te zijn. De manier van werken ‘back to basic’ was super om te ervaren en in te mogen werken. Vervolgens heb ik in verschillende verloskundige praktijken door het land gewerkt en gekeken naar wat ik belangrijk vind aan de zorg voor zwangeren.
Persoonlijke zorg is toch hetgeen wat zwangeren erg op prijs stellen, een vast gezicht waar je een vertrouwensband mee opbouwt. Dit is dan ook wat ik na wil streven bij Verloskundige Praktijk Hendrik Ido Ambacht! Ik wil je graag begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

Verloskundige Praktijk Hendrik Ido Ambacht heeft op donderdagmiddag in de oneven weken spreekuur in het gezondsheidscentrum de Volgerlanden.

 

Bereikbaar op telefoonnummer: 06 31 34 70 08
Website: www.verloskundige-hiambacht.nl

 

Verloskundigen Praktijk Zwijndrecht

Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in je leven, waarbij wij jullie graag willen begeleiden. Met ons vaste team van 5 enthousiaste verloskundigen, staan we voor jullie klaar. Wij verzorgen naast zwangerschapscontroles, bevallingen- en kraambed begeleidingen ook bloedafnames, echo’s en anticonceptie in onze praktijk. Op onze website kun je alvast wegwijs worden in onze praktijk en kun je antwoorden vinden op allerlei vragen rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

Wij houden in de even weken op donderdagmiddag spreekuur in het gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Tot ziens in onze praktijk! Silvia, Marike, Marjolein, Dianne en Simone

 

Website: http://www.verloskundigenpraktijkzwijndrecht.nl