A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Logopedisten

Even voorstellen

De logopedisten van gezondheidscentrum de Volgerlanden bestaat uit een enthousiast en gemotiveerd team van professionele logopedisten.

Meriam de Beun

Meriam werkt als logopedist op de basisscholen en peuterspeelzalen in Hendrik Ido Ambacht. Zij is in 1996 afgestudeerd als logopedist en werkt sinds 2005 bij het gezondheidscentrum. Meriam screent leerlingen met problemen op het gebied van taal, spraak, stem, afwijkende mondgewoonten en eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Vervolgens bespreekt zij haar bevindingen met de ouders en stelt zij de leerkracht op de hoogte van de logopedische problematiek. Meriam zal u, indien nodig, adviseren om uw kind aan te melden voor logopedie.

Meriam is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Ilse Brouwer

Ilse werkt als logopedist in de praktijk van het gezondheidscentrum. Zij is in 2011 afgestudeerd als logopedist en werkt sinds 2012 bij het gezondheidscentrum. Ilse heeft zich gespecialiseerd op het gebied van articulatieproblemen (Prompt), taalproblemen, afwijkende mondgewoonten en stemproblemen.

Ilse is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Jantine Lems

Jantine werkt als logopedist in de praktijk van het gezondheidscentrum. Zij is in 2009 afgestudeerd en werkt sinds 2014 bij het gezondheidscentrum, waar zij ook in de periode 2010 tot 2012 heeft gewerkt.  Jantine heeft zich gespecialiseerd in taalproblematiek, articulatie, Oro-myofunctionele therapie (OMFT), afwijkende mondgewoonten, lees- en spellingproblemen en dyslexie. Jantine heeft na haar studie de Master SEN, route taal- dyslexiespecialist afgerond. Hierdoor is zij extra geschoold om kinderen met lees- en spellingproblemen en kinderen die zijn gediagnosticeerd met dyslexie te behandelen. Jantine streeft ernaar om in de behandeling van lees- en spellingproblemen de inhoud van de behandeling af te stemmen op het lesaanbod van school. 

Jantine is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Voor advies, vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 078 62 56 606.

Wij staan u graag te woord.