A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Logopedie

Welkom in onze logopediepraktijk

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONA

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Lees onderstaande informatie daarom goed door voordat u contact opneemt met of een bezoek brengt aan het gezondheidscentrum.

De praktijk is open op werkdagen en volgt de richtlijnen op van het RIVM.

Wat moet ik doen als ik corona-gerelateerde klachten heb?

Heeft u corona-gerelateerde klachten?
1. Vul de Corona-vragenlijst in op https://www.thuisarts.nl/vragentest/corona
2. Komt u in aanmerking voor een Corona-test: Neem contact op met de GGD via 0800-1202 of maak een afspraak op coronatest.nl.

Heeft u een afspraak bij de logopedist?

Als u Corona-gerelateerde klachten heeft blijft u thuis en volgt bovenstaande punten.
Annuleer tijdig uw afspraak.

Heeft u geen klachten houd u zich aan de volgende regels:
• Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand
• Dringend verzoek om een zelf meegebracht mondkapje te dragen in het gezondheidscentrum.

De medewerkers van het gezondheidscentrum mogen u hierop aanspreken.

Meer informatie

• Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neem dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
• Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen in verschillende situaties.

Over onze logopediepraktijk

Ons professionele team bestaat uit drie enthousiaste en ervaren logopedisten. De logopediepraktijk is opgericht in april 2005 en in 2014 verhuisd naar de huidige locatie aan de Druivengaarde. Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten van alle leeftijden en zien dus ook volwassenen met logopedische klachten.

Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, stem, slikken en horen. Logopedisten doen meer dan u wellicht denkt. Zo helpen wij  ook bij te slappe spieren van de tong en lippen en bij moeilijkheden in het (voorbereidend) lezen en spellen.

Samenwerking

Doordat de logopediepraktijk gevestigd is binnen het gezondheidscentrum De Volgerlanden zijn wij in staat om nauw samen te werken met de diverse aanwezige disciplines. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht als uw huisarts elders is gevestigd. Wij leggen en onderhouden, met uw goedkeuring, ook contact met zorgverleners buiten het gezondheidscentrum en leerkrachten en intern begeleiders.

Wij streven ernaar ouders/verzorgers nauw bij de behandeling te betrekken. Zo zijn ouders/verzorgers aanwezig bij de behandeling, zodat zij het geleerde thuis kunnen toepassen. Dit leidt tot betere resultaten. Daarnaast wordt de behandeling regelmatig met u geëvalueerd.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is alle werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 078-62 56 606. Ook kunt u het aanmeldformulier op onze site invullen of mailen naar: [email protected]

Neemt u gerust contact met ons op om uw vraag of uw twijfels vrijblijvend met ons te bespreken.

Kwaliteit

Sinds 2015 is onze praktijk gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij aantoonbare kwaliteit van logopedische zorg leveren. Van de 1.500 logopediepraktijken in Nederland behoort onze logopediepraktijk tot de eerste 90 gecertificeerde praktijken.