A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

In- en uitschrijvingen

Per 15 oktober 2017 zijn wegens overvolle praktijken de huisartsenpraktijken voorlopig helaas gesloten voor nieuwe patiënten.

Soms maken we een uitzondering, wanneer ex-patiënten uit onze praktijk weer in de buurt komen wonen en een beroep willen doen op hun voormalige huisarts. In dat geval kan de huisarts besluiten iemand tóch aan te nemen. De keuze daartoe ligt bij de huisarts zelf.  

Informeert u in dat geval bij de assistente.

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts? Neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar of de gemeente met de vraag bij welke huisarts u wel terecht kunt.