A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Specialisaties >>

Samenwerking en specialisaties

 

Ons vaste team bestaat uit 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Niet alleen met andere disciplines in het gezondheidscentrum, maar ook binnen ons team staat samenwerking hoog in het vaandel. We streven er altijd naar de patiënt centraal te laten staan. Hierbij komt het geregeld voor dat blijkt dat een patiënt gebaat is met hulp vanuit verschillende specialisaties.

Wanneer er beperkingen zijn voor iemand zijn herstel, kan het zeer waardevol zijn om een fysiotherapeut met een bepaalde specialisatie op dat gebied, hierbij te betrekken. Zo streven wij er altijd naar om niet alleen de klacht goed te verhelpen, maar ook eventuele onderliggende oorzaken mee te nemen in onze behandeling.

Voor meer informatie kunt u lezen over de specialisaties door op de onderstaande links te klikken: