A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Specialisaties >>

Samenwerking en specialisaties

Ons vaste team bestaat uit 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Niet alleen met andere disciplines in het gezondheidscentrum, maar ook binnen ons team staat samenwerking hoog in het vaandel. We streven er altijd naar de patiënt centraal te laten staan. Hierbij komt het geregeld voor dat blijkt dat een patiënt gebaat is met hulp vanuit verschillende specialisaties.

Wanneer er beperkingen zijn voor iemand zijn herstel, kan het zeer waardevol zijn om een fysiotherapeut met een bepaalde specialisatie op dat gebied, hierbij te betrekken. Zo streven wij er altijd naar om niet alleen de klacht goed te verhelpen, maar ook eventuele onderliggende oorzaken mee te nemen in onze behandeling.

Voor meer informatie kunt u lezen over de specialisaties door op de onderstaande links te klikken: