A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Online afspraak maken Fysiotherapie

Wilt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Vult u dan de onderstaande gegevens in en vervolgens neemt de  fysiotherapeut  zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij bellen vanaf het nummer 078-6256640.

Terugbellen doen wij zo spoedig mogelijk, gaarne uw begrip als dat niet direct is. De fysiotherapeuten behandelen cliënten en kunnen niet altijd tussendoor tijd vrij maken. Wanneer wij dezelfde werkdag niet in de gelegenheid zijn geweest u terug te bellen, streven wij er naar u binnen 24 uur terug te bellen.

Houd u uw telefoon in de gaten? 

Aanmelding, intake en behandeling

U kunt zich zowel mét als zonder verwijsbrief van de huisarts of specialist aanmelden voor fysiotherapie.
Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich naast telefonisch (078-625 66 40) of via dit online aanmeldformulier ook aanmelden via de centrumassistenten. Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de intake te doen.

Het intakegesprek

Wij willen onder meer van u weten:

  • waar heeft u last van en wanneer
  • weet u zelf mogelijke oorzaken
  • wat heeft u er zelf aan gedaan
  • wat zijn uw persoonlijke omstandigheden (werk, sport, ontspanning, spanning)
  • wat verwacht u van de fysiotherapie

Meestal vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze bevindingen wordt een eerste conclusie getrokken en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt wat u kunt verwachten van de fysiotherapeut en wat er van u wordt verwacht. Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeling aan huis gegeven worden. Spoedafspraken worden alleen via de verwijzende arts afgesproken.

LET OP DIT IS EEN ONLINE AANMELDING UITSLUITEND  VOOR FYSIOTHERAPIE!


In verband met de huidige maatregelen als gevolg van Corona, bieden wij de mogelijkheid aan om een consult te plannen via beeldbellen/telefoon. Om alvast een iets beter beeld te krijgen van uw klacht, kunt u onderstaande gegevens alvast invullen. Dit is niet verplicht.

*Verplichte velden