A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapeuten

De volgende therapeuten zijn bij ons werkzaam:

Axel QuistAlgemeen fysiotherapeutAanwezigheid:
Maandag, Dinsdagmiddag-avond, Donderdag, Vrijdag
Aandachtsgebied:
Sport
E-mail:
a.quist@zonboog.nl
Brigit van der MarkAlgemeen fysiotherapeutAanwezigheid:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Aandachtsgebied:
Sportblessures, Schouder blessures en Val preventie
E-mail:
b.vandermark@zonboog.nl
Elize de SnooAlgemeen fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut (Master)Aanwezigheid:
Maandag, Dinsdag, Donderdag
Aandachtsgebied:
Kinderen 0-18 jaar, spanning gerelateerde klachten, Poep- en plasproblemen, Sportblessures
E-mail:
e.desnoo@zonboog.nl
Femke LatourAlgemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut (Master)Aanwezigheid:
Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Aandachtsgebied:
Rug- nekklachten, Hoofdpijn, Mulligan mobilisatie technieken
E-mail:
f.latour@zonboog.nl
Marlies BennisAlgemeen fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut (Master)Aanwezigheid:
Maandag, Woensdag, Vrijdag
Aandachtsgebied:
Kinderen 0-18 jaar, Schrijfproblemen
E-mail:
m.bennis@zonboog.nl
Pieter WilsAlgemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut (Master)Aanwezigheid:
Maandag, Woensdag, Donderdagochtend, Vrijdag
Aandachtsgebied:
Rug- nekklachten, Dry Needling
E-mail:
p.wils@zonboog.nl
Remco TijdgatAlgemeen fysiotherapeut, Haptotherapeut , Fysiotherapie op haptonomische basis,Aanwezigheid:
Maandag, Donderdag
Aandachtsgebied:
hyperventilatie, spanningsklachten, mindfulness, burnout, chronische pijnklachten, ACT-therapeut
E-mail:
r.tijdgat@zonboog.nl
William van StiphoutAlgemeen fysiotherapeutAanwezigheid:
Dinsdag, Woensdag, Donderdagavond, Vrijdag
Aandachtsgebied:
Osteopathie, Dry Needling, Kaakklachten en Medical Taping Concept.
E-mail:
w.stiphout@zonboog.nl

 

 

Pieter Wils Algemeen fysiotherapeut – Manueel therapeut (Master) – Dry Needling

Pieter is sinds 2006 werkzaam in het gezondheidscentrum. Hij is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2009 heeft hij de Master manuele therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heeft hij de volledige opleiding voor dryneedling afgerond.

Pieter is ervaren in het behandelen van (langdurige) wervelkolom gerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn – en nekpijn met of zonder uitstraling. Het verhaal van de patiënt staat centraal. Er wordt gekeken naar oorzakelijkheden en/of onderhoudende factoren van de klachten en een passend behandelplan gemaakt.

Zijn werkdagen zijn maandag 10.30-avond, woensdag, donderdagmorgen en vrijdag.

 

William van Stiphout Algemeen fysiotherapeut – Onderzoek en behandelingstechnieken volgens de Osteopathie, Kaakproblematiek

William is sinds 2010 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 2000 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2005 is hij gestart met de opleiding Osteopathie te Gent/Zeist waarvoor hij de certificaten heeft behaald over de 5 jaar. Daarnaast heeft hij de scholingen medical taping en dryneedling afgerond.

William heeft een brede kennis op diverse gebieden, te meer door de onderzoek – en behandelingstechnieken uit de osteopathie. Hierdoor wordt er gekeken naar de oorzakelijkheden en/of onderhoudende factoren van de klacht en een passend behandelplan gemaakt.

Zijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdagmiddag-avond en vrijdag.

 

Femke Latour Algemeen fysiotherapeut – Manueel therapeut (Master)

Femke is sinds 2012 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2013 heeft zij tevens de Master manuele therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort.

Daarnaast heeft Femke meerdere specialistische cursussen gevolg (o.a. Mulligan Concept (pijnvrije mobilisatietechnieken) en Controle over Motor Controle voor de schoudergordel (het (her) leren van beweegpatroon). Hierdoor ziet Femke veel mensen met klachten gerelateerd aan de wervelkolom en schoudergordel.

Femke leert graag de mens achter de klacht kennen, zodat zij samen met hen tot een passende oplossing kan komen.

Haar werkdagen zijn dinsdag 10.30-avond, woensdag en vrijdag.

 

Axel Quist Algemeen fysiotherapeut

Axel is na zijn afstudeerstage in 2016 werkzaam in het gezondheidscentrum. De opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft hij afgerond aan de Hogeschool van Rotterdam. Axel zal in September 2018 starten met de Master Musculoskeletale revalidatie in Nijmegen. Deze opleiding vormt een combinatie van de specialisaties sportfysiotherapie, manuele therapie en orofaciale therapie.

Axel heeft in zijn verleden topsport turnen bedreven, waardoor hij veel affiniteit heeft met sport en sportgerelateerde klachten. Hij heeft diverse scholingen gevolgd die ervoor zorgen dat hij patiënten met een grote verscheidenheid aan klachten kan behandelen, waarbij de behandelingen gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijke onderbouwingen.

Zijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag 14:00-avond, Donderdag en Vrijdag.

 

Elize de Snoo Algemeen fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut (Master)

Elize is sinds 2007 werkzaam in het gezondheidscentrum. Ze is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Breda voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2013 heeft ze de Master kinderfysiotherapie met succes afgerond aan de hogeschool te Rotterdam. Ze heeft tevens een cursus afgerond tot kinderbekkenbodemtherapeut.

Elize behandelt alle kinderen met motorische problemen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ze is ervaren in het werken met kinderen met spanningsklachten, poep- en plasproblemen en sportblessures. Samenwerking en aandacht staan tijdens de behandeling centraal. Aandacht voor de klacht, de mogelijke oorzaken hiervan maar ook voor de nevenfactoren die hierop van invloed zijn.

Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

 

Marlies Benis Algemeen fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut (Master)

Marlies is sinds 2009 werkzaam in het gezondheidscentrum de Volgerlanden. Zij werkt als algemeen en kinderfysiotherapeut. In januari 2011 heeft zij het bachelor deel van de specialisatie kinderfysiotherapie in Breda afgerond en in januari 2013 heeft zij haar Master kinderfysiotherapie behaald. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

 

Remco Tijdgat Algemeen fysiotherapeut- Fysiotherapeut op haptonomische basis – Haptotherapeut   

Remco is sinds 2010 werkzaam in ons gezondheidscentrum en werkt vanaf 1999 in het gezondheidscentrum Beverwaard. In 1987 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Vanaf 1997 is hij gestart met de opleiding fysiotherapeut op haptonomische basis, gevolgd door de haptotherapieopleiding bij Synergos, vakopleiding Haptonomie welke hij beide heeft afgerond. Zijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

 

Brigit van der Mark Algemeen Fysiotherapeut

Brigit is sinds 2014 werkzaam in het gezondheidscentrum. Zij heeft in 2013 haar opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft zij zich door middel van diverse cursussen verder verdiept in het behandelen van schouderklachten, sportblessures en valpreventie. Daarnaast past zij Mulligan mobilisatietechnieken toe, voor (gewrichts)klachten aan het gehele bewegingsapparaat.
Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagmorgen en donderdag.