A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Fysiotherapeuten

Ons vaste team bestaat uit 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Niet alleen met andere disciplines in het gezondheidscentrum, maar ook binnen ons team staat samenwerking hoog in het vaandel. We streven er altijd naar de patiënt centraal te laten staan. Hierbij komt het geregeld voor dat blijkt dat een patiënt gebaat is met hulp vanuit verschillende specialisaties.

Wanneer er beperkingen zijn voor iemand zijn herstel, kan het zeer waardevol zijn om een fysiotherapeut met een bepaalde specialisatie op dat gebied, hierbij te betrekken. Zo streven wij er altijd naar om niet alleen de klacht goed te verhelpen, maar ook eventuele onderliggende oorzaken mee te nemen in onze behandeling.

De volgende therapeuten zijn bij ons werkzaam:

Pieter Wils Algemeen fysiotherapeut – Manueel therapeut (Master) – Dry Needling
Mail: [email protected]

Pieter is sinds 2006 werkzaam in het gezondheidscentrum. Hij is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2009 heeft hij de Master manuele therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heeft hij de volledige opleiding voor dryneedling afgerond.

Pieter is ervaren in het behandelen van (langdurige) wervelkolom gerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn – en nekpijn met of zonder uitstraling. Het verhaal van de patiënt staat centraal. Er wordt gekeken naar oorzakelijkheden en/of onderhoudende factoren van de klachten en een passend behandelplan gemaakt.

Zijn werkdagen zijn maandag 10.30-avond, woensdag, donderdagmorgen en vrijdag.

William van Stiphout Algemeen fysiotherapeut – Onderzoek en behandelingstechnieken volgens de Osteopathie, Kaakproblematiek
Mail: [email protected]

William is sinds 2010 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 2000 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2005 is hij gestart met de opleiding Osteopathie te Gent/Zeist waarvoor hij de certificaten heeft behaald over de 5 jaar. Daarnaast heeft hij de scholingen medical taping en dryneedling afgerond.

William heeft een brede kennis op diverse gebieden, te meer door de onderzoek – en behandelingstechnieken uit de osteopathie. Hierdoor wordt er gekeken naar de oorzakelijkheden en/of onderhoudende factoren van de klacht en een passend behandelplan gemaakt.

Zijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdagmiddag-avond en vrijdag.

Femke Latour Algemeen fysiotherapeut – Manueel therapeut (Master)
Mail: [email protected]

Femke is sinds 2012 werkzaam in het gezondheidscentrum. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2013 heeft zij tevens de Master manuele therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort.

Daarnaast heeft Femke meerdere specialistische cursussen gevolg (o.a. Mulligan Concept (pijnvrije mobilisatietechnieken) en Controle over Motor Controle voor de schoudergordel (het (her) leren van beweegpatroon). Hierdoor ziet Femke veel mensen met klachten gerelateerd aan de wervelkolom en schoudergordel.

Femke leert graag de mens achter de klacht kennen, zodat zij samen met hen tot een passende oplossing kan komen.

Haar werkdagen zijn dinsdag 10.30-avond, woensdag en vrijdag.

Deniz Savasli Algemeen fysiotherapeut
Mail: [email protected]

Deniz is sinds 2020 werkzaam in het gezondheidscentrum. Hij heeft in 2017 zijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Zijn kracht als fysiotherapeut ligt in het behandelen van sport gerelateerde klachten en-of blessures. Deze kracht komt voort uit zijn hobby en passie voor fitness.

Zijn werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag.

Brigit van der Mark Algemeen Fysiotherapeut
Mail: [email protected]
Brigit is afwezig in verband met zwangerschapsverlof. Vanaf januari 2022 zal zij weer aanwezig zijn op de praktijk. 

Brigit is sinds 2014 werkzaam in het gezondheidscentrum. Zij heeft in 2013 haar opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft zij zich door middel van diverse cursussen verder verdiept in het behandelen van schouderklachten, sportblessures en valpreventie. Daarnaast past zij Mulligan mobilisatietechnieken toe, voor (gewrichts)klachten aan het gehele bewegingsapparaat.
Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagmorgen en donderdag.

Kris Verhulst Algemeen Fysiotherapeut
Mail: [email protected]

Kris is sinds 2020 werkzaam in het gezondheidscentrum. Hij heeft zijn studie tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Kris heeft veel ervaring met het behandelen van patiënten die (langdurig) moeten revalideren na een orthopedische ingreep.
In de behandeling vindt hij het belangrijk dat het doel van de patiënt centraal staat zodat hij of zij datgene kan doen wat waardevol voor hem of haar is.
Kris zijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Elize de Snoo Algemeen fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut (Master)
Mail: [email protected]
Elize is afwezig in verband met zwangerschapsverlof. Vanaf januari 2022 zal zij weer aanwezig zijn op de praktijk. 

Elize is sinds 2007 werkzaam in het gezondheidscentrum. Ze is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Breda voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2013 heeft ze de Master kinderfysiotherapie met succes afgerond aan de hogeschool te Rotterdam. Ze heeft tevens een cursus afgerond tot kinderbekkenbodemtherapeut.

Elize behandelt alle kinderen met motorische problemen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ze is ervaren in het werken met kinderen met spanningsklachten, poep- en plasproblemen en sportblessures. Samenwerking en aandacht staan tijdens de behandeling centraal. Aandacht voor de klacht, de mogelijke oorzaken hiervan maar ook voor de nevenfactoren die hierop van invloed zijn.

Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Marlies Bennis Algemeen fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut (Master)
Mail: [email protected]

Marlies is sinds 2009 werkzaam in het gezondheidscentrum. Ze is in 2003 afgestudeerd aan Thim van der Laan voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. In 2013 heeft zij de Master kinderfysiotherapie afgerond aan de Avans Hogeschool Breda.

Marlies behandelt alle kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ze heeft veel ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar die onrustig zijn. Daarnaast ziet zij veel kinderen met achterstand in de fijne motoriek en schrijfproblemen. Elk kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo, binnen zijn eigen mogelijkheden. Hierbij kan de omgeving een grote rol spelen. Marlies probeert in de behandeling hier zoveel mogelijk oog voor te hebben.

Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Annemieke Klink  Kinderfysiotherapeut – Kindercoach
Mail: [email protected]

Annemieke is sinds de oprichting van het centrum in 2003 werkzaam als fysiotherapeut. In 1997 is zij afgestudeerd tot algemeen fysiotherapeut en in 2001 heeft zij de opleiding tot kinderfysiotherapeut afgerond in Rotterdam. Daarnaast heeft ze in 2018 de opleiding tot kindercoach afgerond, met als doel deze kennis in de behandelingen te integreren. Zo kan er op een bredere manier gekeken worden naar problemen bij kinderen en problemen die de omgeving van het kind constateert.

Ze heeft diverse nascholingen gedaan op het gebied van kinderfysiotherapie en heeft veel ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar die onrustig zijn of een achterstand in de motorische ontwikkeling laten zien. Het samen met ouders zoeken naar oplossingen om kinderen tot ontplooiing te laten komen is een groot onderdeel van de behandelingen die Annemieke geeft.

Haar werkdagen zijn maandagochtend en donderdagochtend.

Remco Tijdgat Algemeen fysiotherapeut- Fysiotherapeut op haptonomische basis – Haptotherapeut

Mail: [email protected]

Remco is sinds 2010 werkzaam in ons gezondheidscentrum. In 1987 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Rotterdam. Hij heeft de haptotherapieopleiding afgerond bij Synergos te Amersfoort.

Daarnaast is Remco Mindfulness en ACT therapeut. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met (langdurige) rugklachten,  psychosomatische klachten, hyperventilatie, burn out en een scala aan spanningsgerelateerde problemen. Juist onderliggende herstelbelemmerende factoren bij lichamelijke of psychosomatische klachten kunnen met zijn ervaring soms een verrassend andere oorzakelijkheid en dus behandeling geven! Ondanks de soms ‘zweverig’ aandoende specialisatie, staat Remco bekend om zijn niet zweverige aanpak.

Remco zijn werkdagen zijn maandag en donderdag.