A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Openingstijden en bereikbaarheid

De Afdeling Fysiotherapie is op alle werkdagen geopend.

DagVanTot
Maandag8.0020.30
Dinsdag8.0020.30
Woensdag8.0018.00
Donderdag8.0020.30
Vrijdag8.0018.00

Bereikbaarheid:

Telefoon: 078-625 66 40
Fax: 078 6256688
E-mail: fysiotherapiegcv@zonboog.nl

Praktijkadres:

Druivengaarde 15 3344 PK Hendrik Ido Ambacht

Telefonische bereikbaarheid

Omdat wij willen voorkomen dat cliënten en therapeut tijdens de behandeling onnodig gestoord worden door de telefoon, wordt onze telefoon aangenomen door één van de centrumassistentes. Indien mogelijk zullen zij u proberen door te verbinden, maar het is voor ons helaas niet altijd mogelijk op te nemen. Zij zullen in dat geval een bericht aannemen, waarna wij z.s.m. contact met u op zullen nemen.

We streven ernaar binnen 24 uur terug te bellen.

Let op : we bellen zonder nummerweergave (anoniem) !!!

Stuur ons een mail! 

U kunt ons bij niet urgente zaken uiteraard  een mail sturen (fysiotherapiegcv@zonboog.nl t.a.v. de betreffende therapeut).

In het weekend en op de avonden dat de praktijk gesloten is kunt u een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.