A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Fysiotherapie

Wat is een Zilveren Kruis Achmea Pluspraktijk?

De fysiotherapeutische zorg wordt geboden aan de inwoners van de wijk De Volgerlanden en aan de omliggende wijken van Hendrik Ido Ambacht en aangrenzende gemeentes. Het is niet noodzakelijk om als patiënt ingeschreven te staan bij een van de huisartsen van het gezondheidscentrum de Volgerlanden. Binnen ons team zijn mensen werkzaam met diverse specialisaties. De volgende specialisaties zijn aanwezig:

Openingstijden:

De afdeling Fysiotherapie is op alle werkdagen geopend met spreekuren van 8.00 – 17.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is er avondspreekuur van 17.30 – 21.00 uur. Op aanvraag zijn er behandelingen of activiteiten op andere tijdstippen mogelijk.

Bereikbaarheid:

Telefoon: 078-625 66 40 Fax: 078 6256688 E-mail: fysiotherapiegcv@zonboog.nl Buiten de openingstijden kunt u een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten of een e-mail sturen.

Praktijkadres:

Druivengaarde 15 3344 PK Hendrik Ido Ambacht

Klik hier om online afspraak te maken