A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Fysiotherapie

Wat is een Zilveren Kruis Achmea Pluspraktijk?

 

 

De fysiotherapeutische zorg wordt geboden aan de inwoners van de wijk De Volgerlanden en aan de omliggende wijken van Hendrik Ido Ambacht en aangrenzende gemeentes. Het is niet noodzakelijk om als patiënt ingeschreven te staan bij een van de huisartsen van het gezondheidscentrum de Volgerlanden. Binnen ons team zijn mensen werkzaam met diverse specialisaties. De volgende specialisaties zijn aanwezig:

Openingstijden:

De afdeling Fysiotherapie is op alle werkdagen geopend met spreekuren van 8.00 – 17.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is er avondspreekuur van 17.30 – 21.00 uur. Op aanvraag zijn er behandelingen of activiteiten op andere tijdstippen mogelijk.

Bereikbaarheid:

Telefoon: 078-625 66 40 Fax: 078 6256688 E-mail: fysiotherapiegcv@zonboog.nl Buiten de openingstijden kunt u een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten of een e-mail sturen.

Praktijkadres:

Druivengaarde 15 3344 PK Hendrik Ido Ambacht

 

Klik hier om online afspraak te maken