A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bekkenfysiotherapie

 

 

Per januari 2014 bieden we naast de disciplines algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en fysiotherapie op haptonomische basis ook bekkenfysiotherapie aan. Op dinsdagmiddag en vrijdag de gehele dag er behandeling van een bekkentherapeut mogelijk. 

 

De bekkenfysiotherapeuten die (vanuit Profundum) werkzaam zijn, zijn:  

 

Merel Hilgersom

Bekkenfysiotherapeut (master)IO – Docent ZwangerFit en MamaFit

Merel is sinds 2012 fysiotherapeut en vanaf juni 2016 bekkenfysiotherapeut. Zij werkt in het ProFundum Instituut voor specialistische zorg bij bekken en bekkenbodemproblematiek in Dordrecht in het cluster ProFundum Zorg. 

 

Merel is voor ProFundum Zorg op dinsdagmiddag en vrijdagochtend aanwezig in de Volgerlanden. Merel is rechtstreeks bereikbaar via merelhilgersom@profunduminstituut.nl. Voor afspraken kan gebeld worden met 078-6227411. Voor meer informatie: www.profunduminstituut.nl

 

Marijke Slieker-ten Hove

Bekkenfysiotherapeut (gepromoveerd) – Dry Needling – directeur ProFundum Instituut

Marijke is bekkenfysiotherapeut en actief in de bekkenfysiotherapie sinds 1992. Zij is 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie en heeft enige jaren gewerkt in het Albert Schweitzerziekenhuis. Zij is betrokken bij de diagnostiek van complexe bekkenbodempatiënten  in het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC en is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. In 2009 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam op het vóórkomen van bekkenbodemproblematiek bij vrouwen tussen de 45 en 85 jaar. Speciaal aandachtsgebied zijn de vrouwen met verzakkingsproblematiek. Daarnaast hebben vrouwen met zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten haar specifieke aandacht.

 

Binnen het ProFundum Instituut is zij tevens verantwoordelijk voor de clusters Educatie, Sport en Voorlichting.

 

Marijke zal voor het cluster ProFundum Zorg op vrijdagochtend aanwezig zijn in de Volgerlanden. Marijke is rechtstreeks bereikbaar via marijke@profunduminstituut.nl.  Voor afspraken kan gebeld worden met 078-6227411. Voor meer informatie: www.profunduminstituut.nl