A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Beeldbellen. Hoe werkt dat?

Beeldbellen, hoe dan?

Het videoconsult

Hoe werkt dit?
Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten, geven wij advies en waar nodig aanvullende oefeningen die u zelfstandig thuis kunt uitvoeren.

Wordt dit vergoed?
Ja! i.v.m. de corona crisis hebben alles zorgverzekeraars aangegeven dat zij ook behandeling via een videoconsult vergoeden vanuit uw aanvullende verzekering.

Indien videobellen technisch voor u niet haalbaar is, dan kunnen wij ook een telefonisch consult inplannen om zo samen met u te bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw klachten.

Voor lopende behandeltrajecten:
Uw behandelend therapeut / de behandelend therapeut van uw kind zal met u afstemmen of deze vorm van zorg passend kan zijn in uw situatie en of hier behoefte aan is bij u. Als dit het geval is, kan net als normaal een afspraak in worden gepland. U krijgt dan een uitnodiging voor een videoconsult.

Voor nieuwe cliënten
Thuis werken heeft als nadeel dat mensen vaker en langer zitten dan zij gewend zijn. Dit kan van negatieve invloed zijn op uw lichaam en daarmee klachten tot gevolg hebben. Middels een video consult kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht, en kunt u bijvoorbeeld oefeningen toegestuurd krijgen die passend zijn bij uw klachten.

Klik hier om u aan te melden voor een video/telefonisch consult

Indien u vragen heeft of een telefonisch/video consult in wilt plannen, kunt u altijd contact opnemen. Dagelijks tussen 8.00 en 16.00 uur

Telefonisch: 078-6256640
Mail: [email protected]Dit is een zware periode voor veel mensen, met veel zorgen en vragen. Wij willen iedereen voor zijn/haar inzet bedanken en sterkte wensen in de nog komende tijd.