A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

24/7 medicatie afhaalservice

Medicijnen afhaalservice
24 uur per dag uw medicatie afhalen ?
Wat moet u daarvoor doen?

U kunt zich aanmelden voor deze service bij één van onze medewerkers. Om gebruik te maken van de geneesmiddeluitgifte-automaat hebben we uw mobiele telefoonnummer of e-mailadres nodig. Zodra wij uw medicijnen in de geneesmiddeluitgifte-automaat hebben klaargelegd, ontvangt u uw persoonlijke afhaalcode voor toegang op uw mobiel of per mail. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen.

De voordelen:

  • geen wachttijden
  • u bepaalt zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.
  • Met uw persoonlijke afhaalcode, die u per sms of via e-mail ontvangt, kunt u uw medicijnen snel en gemakkelijk afhalen

Wilt u meer informatie?

Vraag één van onze medewerkers om uitleg over het gemak van de geneesmiddeluitgifte-automaat!

Klik hier om u zich aan te melden voor de afhaalservice