A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Herhaalmedicatie

U kunt bij ons gebruik maken van onze herhaalservice voor het ophalen van herhaalmedicatie. Uw herhaalmedicatie wordt vanuit de apotheek gecontroleerd door uw huisarts en vervolgens klaargemaakt door de apotheek.

Indien u dat wenselijk vindt, dan kunnen we de medicatiehoeveelheid zoveel mogelijk op elkaar afstemmen, zodat u niet onnodig vaak naar de apotheek hoeft om uw medicatie op te halen.

U kunt gebruik maken van de herhaalservice als u ingeschreven bent bij 1 van de huisartsen in Hendrik- Ido- Ambacht. U kunt dan een formulier hiervoor halen in de apotheek.

Begin 2017 hebben we een track & trace systeem geïmplementeerd voor uw medicatie. Dat houdt in dat als uw mailadres bij ons bekend is, u een mailtje krijgt wanneer u uw medicatie kunt ophalen. Ook als uw recept gedeeltelijk klaarligt of iets in bestelling is, krijgt u bericht per mail van ons. Vindt u dat prettig? Geef dan alstublieft uw mailadres aan de balie bij de apothekersassistenten door.

Herhaalmedicatie aanvragen? Dit kan door op onderstaande link te klikken. Let op: herhaalmedicatie op deze website kan alleen voor de huisartsen in het gezondheidscentrum de Volgerlanden (dokter Wisse, Molenaar, Verstraaten, Lagendijk, Kool en van Gendt). 

Klik  voor herhaalmedicatie 

Wanneer u een andere huisarts heeft of wanneer u makkelijker medicijnen wilt bestellen, kunt u via MijnGezondheid.net recepten aanvragen. Zie voor meer uitleg het tabblad MijnGezondheid.net.