A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Herhaalmedicatie

U kunt bij ons gebruik maken van onze herhaalservice voor het ophalen van herhaalmedicatie. Uw herhaalmedicatie wordt vanuit de apotheek gecontroleerd door uw huisarts en vervolgens klaargemaakt door de apotheek.

Indien u dat wenselijk vindt, dan kunnen we de medicatiehoeveelheid zoveel mogelijk op elkaar afstemmen, zodat u niet onnodig vaak naar de apotheek hoeft om uw medicatie op te halen.

U kunt gebruik maken van de herhaalservice als u ingeschreven bent bij 1 van de huisartsen van het gezondheidscentrum de Volgerlanden.

Begin 2017 hebben we een track & trace systeem geïmplementeerd voor uw medicatie. Dat houdt in dat als uw mailadres bij ons bekend is, u een mailtje krijgt wanneer u uw medicatie kunt ophalen. Ook als uw recept gedeeltelijk klaarligt of iets in bestelling is, krijgt u bericht per mail van ons. Vindt u dat prettig? Geef dan alstublieft uw mailadres aan de balie bij de apothekersassistenten door.

 

Het invulformulier voor herhaalmedicatie is verplaatst naar submenu  huisartsen > herhaalmedicatie.