A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bezorging medicatie

Wanneer u echt niet in staat bent om naar de apotheek te komen of uw bestelling door iemand anders te laten ophalen, kunt u met de apotheek afspreken dat uw geneesmiddelen bij u thuis worden bezorgd.   Wanneer u voor 14.00 uur doorgeeft aan de apotheek dat u uw medicijnen wilt laten bezorgen, zullen de medicijnen dezelfde dag worden bezorgd. Wanneer dit na 14.00 gebeurt, worden de medicijnen de eerst volgende werkdag geleverd.   Betalen aan de deur is helaas niet mogelijk. Indien u de artikelen moet betalen, komt dit op een maandrekening. Deze wordt u aan het begin van de nieuwe maand toegezonden.