A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Locatiegegevens

Gezondheidscentrum De Volgerlanden Druivengaarde 15 – 17 3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht

email: [email protected]

Kamer van koophandel Ingeschreven onder nummer 24347715

Let op: Bovenstaand emailadres is niet geschikt voor het stellen van medisch vragen. Tevens is het emailadres niet beschikbaar voor het maken of afzeggen van zorgafspraken bij de huisarts, de praktijkondersteuner of de fysiotherapeut. Houdt u er ook rekening mee dat dit emailadres niet elke dag gelezen wordt. De huisartsen kunt u bereiken op hetzelfde telefoonnummer: 078-625 66 66. Dit geldt voor alle huisartsen;

  • Dokter van Gendt- de Vos
  • Dokter Kool
  • Dokter Lagendijk-Romers
  • Dokter Molenaar
  • Dokter Verstraaten
  • Dokter Wisse

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer Vanaf Centraal Station Rotterdam neemt u de trein richting Zwijndrecht via spoor 7. Aangekomen op Station Zwijndrecht neemt u bus 88 of bus 92 richting Ridderkerk. Vervolgens stapt u uit aan de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht. Vandaar is het nog 5 minuten wandelen naar het gezondheidscentrum. Vanaf Station Dordrecht neemt u bus 88 of 92 richting Ridderkerk en stapt u uit aan de Laan van Welhorst. Zie verder als boven.

Met eigen vervoer Vanaf richting Gorinchem op de A15 neemt u de afslag Hendrik Ido Ambacht (afslag 21) en slaat u rechtsaf. Na 1,2 km. gaat u rechtsaf Noordeinde op. Op de rotonde gaat u rechtdoor en blijft de Noordeinde volgen. Op de volgende rotonde gaat u weer rechtdoor – u komt op de Jacobuslaan terecht. U vervolgd de Jacobuslaan tot aan de Laan van Welhorst – u slaat linksaf de Laan van Welhorst op. Op de rotonde slaat ur rechtsaf, de Sophialaan op. Bij de Bongerd slaat u rechtsaf, om na 50 m weer rechtsaf te slaan, de Wijngaarde op. U parkeert op het plein van de Wijngaarde, voor de hoofdingang van het gezondheidscentrum. Vanaf richting Dordrecht op de A16 neemt u de afslag Hendrik Ido Ambacht/Zwijndrecht (afslag 23) en u slaat rechtsaf de Hendrik Ydenweg op. Bij de stoplichten slaat u rechts af de Ambachtse zoom op. U gaat 2 maal rechtdoor over de rotonde. Bij de derde rotonde gaat u linksaf de Sophialaan op. Bij de Bongerd gaat u linksaf om na 50 meter rechtsaf de Wijngaarde op te draaien. U parkeert op het plein van de Wijngaarde, voor de hoofdingang van het gezondheidscentrum. Vanaf richting Rotterdam op de A16 neemt u de afslag Hendrik Ido Ambacht/Zwijndrecht (afslag 23) en gaat u aan het einde linkssaf de Hendrik Ydenweg op. Bij de 2e stoplichten slaat u rechts af de Ambachtse zoom op. U gaat 2 maal rechtdoor over de rotonde. Bij de derde rotonde gaat u linksaf de Sophialaan op. Bij de Bongerd gaat u linksaf om na 50 meter rechtsaf de Wijngaarde op te draaien. U parkeert op de het plein van de Wijngaarde, voor de hoofdingang van het gezondheidscentrum.