A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Nieuws algemeen

Nieuwe Kunst

De nieuwe tentoongestelde kunst is gemaakt door Reinie de Koning, in het volgende stukje stelt zij zich voor:

Mijn naam is Reinie de Koning en ik woon in Ridderkerk.
Na mijn werk in de gezondheidszorg zocht ik naar een indeling van verschillende hobby’s die ik al uitoefende. Uiteindelijk is het schilderen de grootste uitdaging geworden om te gaan uitdiepen. Na eerst jaren op zijde te hebben geschilderd, toen olieverf geprobeerd is het acrylverf geworden. Deze materie beoefen ik in samenspraak met verschillende materialen en technieken. In de Fuik in Ridderkerk geef ik 2 middagen les in deze technieken. Heb verschillende expositie’s georganiseerd voor de cursisten en exposeer ook regelmatig zelf.
Mijn motto is; schilder iets waar je achter staat, iets wat je niet raakt  wordt niet jouw schilderij. Toon inzicht in je werk en blijf kijken tot het die rust uitstraalt die jij er in zoekt.

E-mail: [email protected] of [email protected]Vorige exposant

De schilderijen van Conny Sinterniklaas zijn van november 2020 t/m eind februari 2021 te zien in het Gezondheidscentrum Volgerlanden.

Hoewel zij pas op latere leeftijd begonnen is met schilderen, heeft ze duidelijk haar passie gevonden. Zij heeft diverse cursussen en workshops gevolgd waarbij ze de basis principes heeft geleerd.

Inmiddels bijna 10 jaar verder heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld, waarbij ze graag de fantasie van de kijker aan het werk zet.

De kenmerkende “pareltjes” in haar schilderijen ontstaan door een methode genaamd ‘acryllic pouring’. Het resultaat is kleurrijk, levendig en buitengewoon organisch. De schilderijen nemen je mee in de rust van de kust. De bubbeltjes, pareltjes doen denken aan het natuurgeweld in een woeste zee, een kleurrijk landschap of een vulkaaneruptie.

De laatste nieuwe serie heeft zij gemaakt tijdens de lock down. Conny wil met haar schilderijen de kijker meenemen maar een kleurrijke tuin, vol leven, vol kleur en aandacht voor de zo waardevolle natuur. Carpe diem!

De helft van de opbrengst van haar schilderijen gaat naar Victory4all. Dit project is 2003 opgezet door haar neef Johan Vos en zijn vrouw Astrid en biedt hulp in de breedste zin van het woord aan 600 kinderen in Jeffrey’s Bay in Zuid Afrika. Wilt u meer weten over dit project, kijk op www.victory4all.nl

Heeft u interesse in één van haar schilderijen, of wilt u graag een schilderij   dat geheel naar uw wensen is gemaakt, neem dan contact met haar op via haar website. Voor meer informatie zie  www.cs-art-deco.nl

Deze expositie is in samenwerking met het Kunstcafe Drechtsteden tot stand gekomen. www.kunstcafedrechtsteden.nl