A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws algemeen

Onze Fysiotherapiepraktijk is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk!

Door het behalen van een kwaliteitsaudit 25 juni 2018 zijn we  pluspraktijk !  Wij zijn  door Zilveren Kruis Achmea beloond voor de hoge kwaliteitseisen waaraan onze praktijk voldoet. Slechts 5% van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland voldoen op dit moment aan deze eisen.

Nieuwe kunst!

Er is weer een nieuw kwartaal aangebroken dus ook weer tijd voor nieuwe kunst.

Deze keer is er kunst van Mieke Lakwijk hier een kleine introductie door haar:
In 1990 werd ik getroffen door een hersenstambloeding en kwam daardoor in een rolstoel terecht.
Ik heb 8 maanden gewoond in “revalidatiecentrum de Hoogstraat” in Utrecht , daar ben ik begonnen met schilderen. Eerst met waterverf en later, thuis met acryl, en ook aquarelverf!
Mieke Lakwijk

Nieuwe huisarts in Gc De Volgerlanden

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat vanaf 6 juni 2018 mevrouw P. Mohan ons team komt versterken als waarnemend huisarts voor 1 dag per week.

Mevrouw Mohan is een ervaren huisarts en zal op woensdag spreekuur houden. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een heel goede aanvulling is in ons team.

Wij hopen dat zij met net zoveel plezier in ons gezondheidscentrum zal werken als wij doen.