A A

Online afspraken maken

U kunt UITSLUITEND een afspraak voor maximaal 10 minuten maken bij uw EIGEN huisarts.

Een afspraak is bedoeld voor 1 medisch probleem.

Indien u meerdere medische problemen wilt bespreken met uw arts, kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente.

Dit geldt ook voor psychische problemen en gesprekken.

Bij SPOEDKLACHTEN of als u een eerdere afspraak zou willen hebben dan de aangeboden plekken, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

Het kan voorkomen dat uw huisarts afwezig is door nascholingen, vakantie of ziekte. Dan treft u een waarnemend huisarts.

Noteer uw online afspraak direct in uw agenda. U krijgt geen automatische bevestiging of herinnering toegestuurd!

Indien u geen ingeschreven patiënt bent bij het gezondheidscentrum de Volgerlanden, kunt u geen online afspraak maken.

Doet u dit wel, dan wordt uw afspraak geannuleerd.

Nieuws algemeen

Nieuwe kunst

Aquarellist Marco Boer exposeert in Gezondheidscentrum Volgerlanden

Vanaf juli exposeert de bekende Ambachtse aquarellist Marco Boer drie maanden lang in het Gezondheidscentrum Volgerlanden. De expositie laat zowel nieuwe aquarellen als enkele oudere werken zien. De aquarellen zijn ook te koop.

Marco Boer (1973)aquarelleert sinds 1997 en geeft de voorkeur aan een geabstraheerde weergave van de realiteit. Kenmerkend is zijn beperkte kleurpalet, om ze vervolgens tot op het bot te ontdekken. Suggereren en de kunst van het weglaten is hem op het lijf geschreven. De noot die je niet speelt klinkt immers vaak het mooist.

‘’ Het is een uiterst boeiende techniek. De uitdaging aangaan met het water en bewuste toevalligheden suggereren!. De eerste druppels water gevuld met pigment laten vloeien op een schoon stuk zwaar aquarelpapier is een zeer boeiende ervaring die zich moeilijk laat beschrijven’’

Vele keren heeft Boer in groepsverband en solo nationaal en internationaal geëxposeerd. (o.a Taiwan, Canada, India, Slowakije, Italy, Albanië, Pakistan en Indonesië)  Hij won zowel in binnen- en buitenland diverse grote prijzen met zijn aquarellen.

Zijn werken worden permanent in de buitenruimte tentoongesteld in Zwijndrecht en Hendrik – ido-ambacht. (Cascade, Ridderhal, Sophiahal en fietsenstalling Zwijndrecht) Deze werken zijn openbaar kunstbezit van beide gemeenten. Hij werkt in opdracht voor zowel particulieren en bedrijven. Marco geeft ook aquarelworkshops.

Voor meer informatie zie  www.watercolor.nl

Voor de aanschaf van hoogwaardige reproducties van aquarellen zie de webshop in samenwerking met Xebius Grafisch bedrijf. www.xebius.nl/marcoboer/

Deze expositie is in samenwerking met het Kunstcafe Drechtsteden totstand gekomen. www.kunstcafedrechtsteden.nl