A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Hulp in de wijk

Ben jij door het corona virus aan huis gekluisterd? Heb je hulp nodig of heb je zin in een praatje? House of Hope, MeerdanBeverwaard en Buurtsteunpunt Beverwaard bieden verschillende diensten in de wijk. Kijk hiervoor op hun website of bel 06-10293582 of 06-25765140.

Met de ‘Hulpdienst Ouderen’ zet PIT010 zich in voor kwetsbare IJsselmondenaren. Bent of kent u iemand die hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij het ophalen van boodschappen of medicijnen? Of iemand die gewoon behoefte heeft aan een babbel? Neem hiervoor contact op met 010 – 760 02 46 of via [email protected]